YoLi

Lesaanbod

Ontdek de wereld van yoga bij Yogastudio YoLi, waar we diverse en inspirerende yoga aanbod bieden voor alle niveaus. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op een reis naar innerlijke rust, balans en welzijn. Bekijk hieronder ons lesaanbod en begin je yogareis vandaag nog.

Hatha Vinyasa Flow

Hatha Vinyasa Flow

Ontdek Balans en Energie

Hatha Vinyasa Flow Yoga is de perfecte combinatie van kracht en flexibiliteit. In deze dynamische les worden de klassieke houdingen van Hatha Yoga gecombineerd met de vloeiende bewegingen van Vinyasa Flow. Dit creëert een harmonieuze sequentie die je ademhaling, lichaamsbewustzijn en kracht verbetert.

Yin Yang Yoga

Herstellend, innerlijke rust en kracht bevorderend

Deze stijl combineert zachte, rustige Yin-houdingen met dynamische Yang-houdingen om zowel ontspanning als kracht te bevorderen. Deze vorm van yoga is geschikt voor alle niveaus en is zowel kalmerend als versterkend voor lichaam en geest.

Yin Yang yoga
zwangerschapstraining yoga

Zwangerschapstraining

Het is de voorbereiding op je bevalling

Speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen vanaf 18 weken met als doel gerichte aandacht op de zwangerschap en zich voor te bereiden op de bevalling. De focus ligt op ademhalingsoefeningen, theorie, specifieke yoga voor zwangeren en ook een ontspanningsmoment voor jezelf en samen met je baby. 

Mama-Baby Yoga

Een onvergetelijk intiem moment samen met je baby beleven?

Het samen delen van de activiteiten van de mama-babyyoga versterkt de band tussen moeder en baby. De babymassage volgens de Shantala-technieken heeft een positieve invloed op de baby, zoals het bevorderen van ontspanning, het stimuleren van de bloedsomloop en het kalmeren van huilende baby’s.

mama en baby yoga

Klaar om je yogareis te beginnen?

Doe mee met onze lessen en ontdek de voordelen van yoga voor lichaam en geest.

Schrijf je vandaag nog in voor een les en neem de eerste stap op weg naar balans en welzijn!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam