YoLi

Hatha Vinyasa Flow

Hatha Vinyasa Flow Yoga is de perfecte combinatie van kracht en flexibiliteit

In deze dynamische les worden de klassieke houdingen van Hatha Yoga gecombineerd met de vloeiende bewegingen van Vinyasa Flow. Dit creëert een harmonieuze sequentie die je ademhaling, lichaamsbewustzijn en kracht verbetert.

Hatha Vinyasa Flow

Balans en Energie met Hatha Vinyasa

Bij deze vloeiende, dynamische en intensieve vorm van yoga wisselen verschillende houdingen elkaar af op het ritme van de adem. De voortdurende focus op adem en beweging brengt de aandacht gemakkelijk in het nu en maakt dat je meer af kunt gaan stemmen op je eigen energie en ritme. De nadruk ligt in deze les op dynamiek en fysieke inspanning: Het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen.

Meer Fysieke Kracht

Hatha Vinyasa flow yoga is een aanrader voor als je meer fysieke uitdaging zoekt. Ook als je met veel onrust kampt (piekeren, onzekerheid, malende gedachten) kan deze vorm van yoga goed helpen om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen omdat de wat zwaardere en dynamische oefeningen meer aandacht en inspanning vragen. Het opbouwen van fysieke kracht in afstemming met je adem verstevigt je innerlijke basis en werkt positief door in je zelfvertrouwen.

De Voordelen van Hatha Vinyasa Flow

Start met een Gratis Proefles!

Doe mee met onze lessen en
ontdek de voordelen van yoga voor lichaam en geest.

Schrijf je vandaag nog in voor een les en
neem de eerste stap op weg naar balans en welzijn!

Doe mee met onze lessen en ontdek de voordelen van yoga voor lichaam en geest.

Schrijf je vandaag nog in voor een les en neem de eerste stap op weg naar balans en welzijn!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam