YoLi

Over YoLi

Ik ben Lidy Donkers en woonachtig in Vorstenbosch. Naast mijn werk als pedagoog, waarbij ik specifieke doelgroepen begeleid, ben ik een gecertificeerde yogadocent en de oprichter van Yogastudio YoLi. 

Mijn eigen yogareis is in 2014 begonnen met Ashtanga Yoga. Wat aanvankelijk een zoektocht naar persoonlijke balans was, groeide al snel uit tot een levensveranderende ervaring. Yoga bracht mij niet alleen flexibiliteit en concentratie, ook innerlijke balans. De betoverende wereld van yoga heeft mijn hart veroverd. Graag deel ik mijn passie en kennis met jullie, zodat jullie de voordelen kunnen ervaren.

over yoli yogastudio

Mijn verhaal

Vanaf 2016 heb ik mezelf ontwikkeld als yogadocent door de volgende erkende opleidingen te hebben gevolgd:

– Docent Power Yoga

– Docent Hatha Yoga

– Docent Pilates

– Zwangerschapsyoga (Prenatal Yoga, Shanti)

– Docent Yin Yoga

– Teachertraining Meditatie & Compassie

Op Aruba heb ik 4 jaar mogen wonen, waar mijn reis als yogadocent is begonnen door yogalessen te geven op prachtige locaties (zoals op het strand bij zonsondergang en in de mooie hotels, en op de Marinierskazerne).

Maak kennis met Yoga

De yogalessen bij YoLi zijn divers en creatief. Persoonlijke begeleiding speelt een grote rol. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen, tevens wordt er rekening gehouden met eventuele blessures.

Je bent van harte welkom in de lessen bij Yogastudio YoLi.

Samen werken aan een sterk flexibel lichaam, je eigen grens opzoeken, innerlijke balans en geestelijke rust.

De intentie is om je te laten genieten tijdens de yogales en je ontspannen de studio te laten verlaten.

Move Like A Flamingo!

Namasté 🧘‍♀️🌿