YoLi

Yogastudio in omgeving Veghel

Bij Yogastudio YoLi, gelegen in Vorstenbosch en ideaal bereikbaar vanuit de omgeving van Veghel, wordt yoga verzorgd door ervaren, gecertificeerde docenten. Ongeacht ervaring of conditie, onze lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderde yogi’s.


Iedereen is welkom!

Ontdek het plezier van de yogalessen die beschikbaar zijn in onze studio,
even genieten en ontspannen.

Yoga in Vorstenbosch, nabij Veghel

Yoga biedt fysiek en mentaal vele voordelen, zoals verbeterde flexibiliteit, spierkracht, vitaliteit, balans en innerlijke kalmte. Bij Yogastudio YoLi in Vorstenbosch zijn onze yogalessen toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu uit Veghel zelf komt of uit de nabijgelegen regio, iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht ervaring of conditie.

Op het actuele lesrooster staan:
Hatha Vinyasa Flow, Yin Yang & Zwangerschapstraining (voor zwangeren vanaf 18 weken).
Een moment voor jezelf om te werken aan je lichaam en geest, een ontspanningsmoment om even tot jezelf te komen.

Boek een gratis proefles en ervaar het zelf!

Move Like A Flamingo,

Namasté

yogastudio Yoli vorstenbosch

Harmonie en Rust door Yoga

Waarom kiezen voor Yogastudio YoLi?

Yogastudio YoLi, gevestigd in Vorstenbosch nabij Veghel, is ontstaan vanuit een persoonlijke reis. In 2014 begon ik, Lidy Donkers, mijn eigen yoga-avontuur gericht op Ashtanga Yoga. Wat begon als tweewekelijkse lessen groeide al snel uit tot een passie voor deze bewegingskunst. Yoga is voor mij niet alleen een grote hobby, maar ook een moment van zelfzorg in het dagelijkse leven. Het heeft mijn flexibiliteit vergroot, mijn concentratie verdiept en mijn balans versterkt – een puur welzijnsgevoel.

In mijn lessen deel ik deze passie graag met persoonlijke aandacht voor elk individu. Elke les bij Yogastudio YoLi is uniek en afgestemd op verschillende behoeften en thema’s, waarin ik met plezier mijn liefde voor yoga deel!

Nieuw bij YoLi?

Ben je een beginnende yogi bent of al gevorderd?

Bij YoLi kan iedereen yoga op zijn of haar eigen niveau beoefenen.

Onze gecertificeerde instructeurs begeleiden je in je reis, en we staan klaar om je hierin te ontwikkelen.

Yoli yogastudio vorstenbosch

Wat anderen zeggen

Pff wat was ik toch blij met jouw training!! Zeg dit vooral woensdag tegen de dames want het scheelt alles. Ik had zelfs de puppy ademhaling toegepast haha 💪🏻💪🏻

Anne
Zwangerschapstraining
Hele fijne zwangerschapstraining gehad van Lidy! Fijne lessen en persoonlijk met andere mama's to be. Hele fijne tips, ademhaling-/ontspanning oefeningen en yoga voor tijdens de zwangerschap en bevalling. Heb er veel aan gehad!

Sem
Zwangerschapstraining